fredag den 27. juli 2018

Prudil Jagr kellett fizetnie. Basher Florida Ottawa to-back zbušil

Aura körül Jaromíra Jágra az elmúlt években hatalmas. Csapattársak szeretik őt, csodálom riválisok. Lődd le a legenda kell sújtott egy kicsit tabu. De mi van, ha vele szemben játékos a régi iskolában? Jedenatřicetiletý csataló Dion Phaneuf Ottawa úgy döntött, hogy méreg a csillagok Panthers életet. Ez működött, Jagr provokált. De aztán el kellett fizetnie annak tevékenységét, és ez a szabály a régi iskola…

Clash of Florida harcba Ottawa egy nagyon fontos pozíció. Atlantic Division riválisok magukat távol volt négy pontot, most a kanadai csapat hozzá még két. Florida elvesztette a harmadik alkalommal a sorban hazai pályán, és hiányzik egy kis szerencsével.Itt jött át, a játékot játszották a kezdetektől igen nagy � �temben.

A szabványok jelenlegi NHL adta ki nagy mennyiségű büntetést perc összesen bírók oda a unibet befizetési bónusz 62. és a legnagyobb gyűjtője a hazai Shawn Thornton, aki azokat nahamounil a 24. háromszor esett kesztyű, köztük egy olyan ellenfelek ellen, akik nem tértek vissza a szeretetét.

az ember csak Dion Phaneuf, éles unibet internetes sportfogadás és szívós védő, aki mindig is tudta, milyen éles az ellenfél találatot rongáltak csontokat. Jagr tűnt provokálni, tudta, hogy a leadott azt jelenti, hogy megzavarják az együttműködést az egész formáció, és az első gólhelyzet kulcsfontosságú a Panthers.

lökdösődés zajlott ez a pár már a 6.perc, Florida játszott a hálózati játék és Jagr hagyományosan szélű a kapu, ahol kapus képernyők és veszélyesen érkezik. Kanadai védelmi de minden betolakodó a területen, és nem tűri eszmecserét. „Ez volt egy éles harc, hanem a szezon végén ő más nem fog", mondta a hazai védők Alex Petrovic.

Ugyanakkor a túra Jagr, csak nem egy hasonló viselkedést kell bátorság. Phaneuf a tudnia kellett. telt csak pár perc és kész rá Shawn Thornton, devětatřicetiletý bandita, akinek karrierje zmasíroval sok arcot ellenfelek. Phaneuf visszautasította, de nem ez volt az öreg nabušeného válaszolni.Thornton küldött jelet, hogy ez a viselkedés nem tűri.

VIDEO: Thornton vyšlápl on Phaneuf

Ami többek között a játék unibet befizetési lehetőségek mutatta a második alkalommal a harmadik perc, leült a büntetőpadra, mert a harcot Mark Borowieckim hogy a szélén a helyettesítő padra telepedett élesen Colton Scevioura.

egy este tele csaták csúcspontját a 45. percben Ottawa volt unibet sportfogadás online annak közepette is az, aki emlékszik a durva alkalommal. Csak két évvel fiatalabb, mint Chris Neil játszik az NHL 2001 óta, és egyikük sem a bajnokságban pillanatnyilag sok büntetést perc (2522). A Thornton első harcolt tizenkét évvel ezelőtt, most mind fiúk tisztességes és férfias, majd egy kemény mérkőzés.

VIDEO: Thornton folytatódott Neil

Utánuk 57 perc alatt még átadta Reilly Smith és Ryan Dzingel.Úgy zřezali, mint a kutyák, és néhány másodperc után vetem magam egyáltalán mosolyog, és mintha ők beszélnek a két régi barát.


Az eredmény, de semmi sem változott.

VIDEO: Smith Dzingel volt szórakoztató

„Ma játszott négy pont. Mi mégis elvesztettük a meccset, de a csata nem adja fel, „buzdította az egyetlen sikeres lövő csapat Jonathan Marchessault mondta a Sun-Sentinel.

Az a tény, hogy a siker, hisz szintén edzője a csapat Tom Rowe." Mi nem panaszkodnak az elkötelezettség hiánya, hihetetlen volt. volt, összesen 72 lövés, csak nem volt szerencsés, hogy az egész.Ha játszunk, mint ma, az nyer lesz sokkal „, mondta az edző a floridai Tom Rowe.

VIDEO: Montage meccsek Florida - Ottawa

Home: 17:13. Marchessault

személy: 06:28. Z. Smith, 30:02. Turris

Jelentések

Kezdőlap Reimer (Luongo) - Ekblad, YANDLE, Demers Matheson, Petrovic, Pysyk - Jagr, Barkov, Huberdeau - R. Smith, Trocheck J. Jokinen - Bjugstad, Sgarbossa, Sceviour - MacKenzie, S. Thornton Marchessault.

bar C. Anderson (Condon) - Methot E. Karlsson Phaneuf, Ceci, Borowiecki, Ch. Wideman, Claesson - Dzingel, Turris, Pageau - Z.Smith, Brassard, Pyatt - Wingels, Kelly, Varone - Neil Hoffman.

unibet fogadási útmutatók

Ingen kommentarer:

Send en kommentar