torsdag den 20. juli 2017

Salone, nekonči. Vedenie volejbalového Ústí prehovára kapitána

"Salon ukončil zo zdravotných dôvodov kariéru a našiel si prácu, to je najväčší strata," mrzí generálneho manažéra Miroslava Přikryla.

Skúsený smečiar sa pritom ešte len vlani vrátil z cudziny. "Budem ho presviedčať, aby nastúpil na nejaký poloprofesionálne režim. Že by pomohol jedným dvoma tréningy a potom v zápasoch, ktorých nie je toľko. "

Očakávaným exportom je prestup prvého nahrávača Jakuba Sobkovi do ČZU Praha; dokončil školu a v Prahe nastúpil do zamestnania. "Na nahrávke za neho náhradu nemáme, ale súťaž začína takpovediac za tri mesiace, budeme ju hľadať," podotkol Přikryl.


"Ešte rokujeme s blok ár Trýzna o pokračovaní angažmán."

V bet365 bonus kádri je tak zatiaľ deväť mien.Slovenskú nahrávač Podstupka, blokári Mach a Ján Vodvárka, libero Kořínek, univerzál Martin Vodvárka, smečiar Kraus, Pilous a testovaný Slovák Tomáš Halanda.

"Mojím dobrým kamarátom je Samuel Podstupka. Dal mi vedieť, že Ústí hľadá smečiar. Nechal som odkázať, že som voľný, "priblížil reprezentant Halanda, ako ku kontaktu došlo. Je slovenským majstrom s Volley Team Bratislava a pôsobil aj v nemeckom Mitteldeutschland.

"Po posilách na bet365 mobil exponované smečařské posty sa poohlídnu aj v cudzine, ak budú peniaze," plánuje Přikryl. "Po menšej spokojnosti s minuloročnou sezónou sme mali predstavu káder obmeniť, ale realita je iná.Financie sú obmedzené a ponuka hráčov v na šich cenách mizivá. "

Ústecký klub hospodári s 5,5 miliónmi korún, to je budget vrátane mládeže, jeseň už má zabezpečený. "Cez polovicu tvoria krajské a mestské peniaze. Výhoda je, že už nemusíme sanovať staré záväzky, druhým rokom sme na vyrovnanom, možno mierne prebytkový rozpočet.Nie je bet365 stavky riziko, že by sme mali skrachovať. "O ekonomickej sile klubu rozhodne aj nová koncepcia športu na Ústeckom magistrátu, ktorý má nové vedenie.

Už cez víkend sa mužstvo trénera Jána Maliny predstaví na tradičnom volejbalovom festivale v drevenici, do nového ročníka extraligy vstúpia až 22. októbra v Zlíne.

"Naša ambícia budem poznať až podľa sily súperov, ale už by som nechcel hrať o záchranu," žiada Přikryl pokojnejšie sezónu. "Už tretí rok sa ústecký volejbal pohybuje na dne tabuľky, fanúšikovia nám ale zostávaj� � verní. Paradoxne patríme medzi top návštevnosti v republike, keď vyhrávame. Naši diváci si zaslúžia, aby sme sa konečne začali uchádzať o play-off. "

Lenže ako to zariadiť?Přikryl svoju víziu predstavil. "Aby sme sa dostali do play-off, má to podmienku drahších hráčov. Keďže na ne bet 365 nie sú peniaze, dá sa to nahradiť bojovnosťou, ktorá Ústí vždy zdobila, "pamätá si nestor ústeckého volejbalu. "To by som chcel ponúknuť. Trebárs hru s menšou kvalitou, ale bitkári. Atmosféru bojovnosti a nasadenia. "

bet365

Ingen kommentarer:

Send en kommentar