tirsdag den 11. april 2017

Arsenal sa podľa Podolskiho zaujíma o Draxler

Julian Draxler patrí medzu najväčšie talenty, ktorí behajú po európskych trávnikoch, a nejeden slávny celok sa uchádza o jeho služby. Podľa nemeckého reprezentanta Lukasa Podolskiho je jedným z nich tiež londýnsky Arsenal, ktorý Draxlerovu situáciu starostlivo monitoruje.
Už v januárovom prestupovom období sa Arsenal zaujímal o služby a cenovú dostupnosť mladíka zo Schalke, ale k záverečnej dohode medzi oboma klubmi nakoniec nedošlo. Schalke 04 jednak nechcelo oslabiť svoj káder bez patričnej náhrady, ktorú by Nemci v takto neskorom termíne už ťažko zháňali.A Angličania na druhú stranu požadovali zníženie požadovanej ceny, ktorú Schalke stanovilo na 45,5 miliónov eur.
Aj keď sa Julian Draxler do Londýna v zime nesťahoval, nie je vylúčené, že by v tíme Gunners nemohol stráviť už budúci tréningový kemp. Aspoň si to myslí jeho reprezentačný kolega a hráč Arsenalu Lukas Podolski. Ten sám patrí medzi veľké obdivovateľov schopnosťou dvadsaťročného mladíka a jedným dychom dodáva, že si ho v Arsenale predstaviť vie.Hráč jeho kvalít by vraj mohol skvele zapadnúť a pozdvihnúť tým šanca Gunners na titul.
V rozhovore pre denník Bild Podolski vyhlásil: "Každý hráč svetového formátu sa stáva cieľom pozorovania našich skautov a Draxler je jednoznačne medzi tými jakí z nich. ale čo vedenie plánuje, to ja neviem. Počul som aj o možnej výmene tímov, v ktorých figuruje meno Juliana a meno moje, ale to nie je založené na pravde. Je to len výmysel.Som samozrejme v kontakte s Julianom, pretože je to výborný futbalista a môj kamarát, ale o prípadnom prestupe do Arsenalu som s ním vôbec nehovoril, " uviedol Podolski.
Rodák z poľských Gliwíc sa do Nemecka, kde už dlhú dobu pôsobil, vracia s Arsenalom v rámci Ligy majstrov a musí dúfať, že jeho tím dokáže zvrátiť nepriaznivý stav z prvého z ápasu proti Bayernu. Príkladom by mu mohol byť zápas z minulej sezóny, ktorý Arsenal vyhral. Kúzlo Allianz Areny odčarovaly trefy Oliviera Giroud a Laurenta Koscielnyho, aj keď na postup už nestačili.Aj Podolskimu je jasné, že zvíťaziť na pôde lídra nemeckého prvej ligy sa však nemusí stať dvakrát za život.
"Nebude ľahké postúpiť, zvlášť keď prehrávate o dva góly. Ale my sa o to napriek tomu musíme pokúsiť . Bayern je podľa môjho názoru najlepším tímom súčasnosti, ale prvých pätnásť minút nášho domáceho zápasu ukázalo, že aj Bayern sa dá zastaviť. Mesut Özil síce smolný nepremenil penaltu, ale napriek tomu sme podali dobrý výkon. Keď dáme do tohto zápasu dušu a maximum svojich schopností , potom sa môžeme dočkať bránky a trebárs aj postúpiť, " veria niekdajší hráč mníchovského veľkoklubu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar