fredag den 14. april 2017

Khawaja zranenia otvorí austrálsky výber dvere Marsh a Bancroft

West Australian pár Shaun Marsh a Cameron Bancroft sú v čele frontu pre test vyvolanie po Usman Khawaja postihla ďalšia nešťastné zranenia ranu. Khawaja je ťažké pochybnosti o deň nočný test proti Nový Zéland v Adelaide na konci tohto mesiaca potom, čo re-zranenia ľavej podkolennej šľachy, zatiaľ čo postaviť na WACA Ground v sobotu.

28-ročný šprintoval po lopta v 34-stupňovom teple, keď jeho podkolenná šľacha ustúpila.Khawaja znížil rozptýlený postoj, keď okradol z poľa, vedel, že jeho šance na hranie v prvý deň v noci Test môže byť v dym.Nový Zéland bojovať späť po Austrálii je impozantné prvé inningy v Perth Test Prečítajte si viac

Je to rovnaký kohútik, ktorý Khawaja vylepšil minulý mesiac počas dokončenia šprintového tréningu v Queenslande.To čiapky nešťastný rok pre Khawaja, ktorý vynechal väčšinu z minulého leta po pretrhnutí predného skríženého väzu v ľavom kolene pri cvičnom nehode.

"Moje prsty sú skrížené, že môže pokúsiť obnoviť v budúcom 10-15 dní, "povedal jeho dlhoročný priateľ David Warner. "(Keď strelil) back-to-back stovky, a beží veľa v stredu, a postaviť v polovici-off rovnako - museli naháňať sakra veľa lôpt na hranici - nie je ideálne

"Ale to je neoddeliteľnou súčasťou tejto hry. To m ôže byť docela náročné.Prajeme mu všetko najlepšie. "

Khawaja je pravdepodobné, že absencia v Adelaide sa otvorili dvere pre Marsh alebo Bancroft zarobiť call-up, zatiaľ čo beh stroj Michael Klinger je tiež mimo šanca po jeho horúci formulár cez za posledných 18 mesiacov. Bancroft mal smolu prísť na skúšobnú debute v sérii otvárač na Gabba sa selektory volič Burns. Burns sa od tej doby vybudovala silnú otváranie partnerstva s Davidom Warner, čo Marsh viac pravdepodobné, že náhrada za Khawaja vzhľadom k jeho skúsenosti v strednej poradí.

Marsh zasiahla dve storočia počas nedávneho domáceho jednodňové pohárovej súťaže, zatiaľ čo on tiež počítal 92 má za následok stratu Sheffield Shield do Južnej Austrálie na začiatku tohto mesiaca.Avšak, jeho návrat do testovacích radoch bola všehochuť, s 32-ročný priemerovanie len 33,11 z 15 zápasov.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar