torsdag den 13. april 2017

vlaky a TMOS majstrovstvá sveta v ragby je dostatok času na zamyslenie znovuznárodnenie

Hovorilo sa hlavne vo francúzštine. Možno, že si na vlak štrajk RER v Paríži v noci z finále 2007 a tieto zamiešanie fanúšikov považované pohyblivé v každom tempe ako bonus. Taliani, ktorí videli ich tím stráca, zdvihol náladu každý teraz a znovu a všetci sa zasmiali. Taliansko stráca na rugby brilliantly.Rugby Svetového pohára 2015 výkonových rebríčkov: Francúzsko až na druhé miesto, Boks olovnica Viac

sobotu Twickenham bol viac či menej úplné, a je obvinený z veľmi odlišného prostredia vo vzťahu k norme šiestich národov tam. Ak nie lepšie ako v piatkovom Anglicko-Fidži, ktorý podľa všeobecného súhlasu, bo l svieži a drsný - jednoducho iné. Davy bol varovaný, že prísť autom bolo príliš hrozné pokúšať.Vlak bol jedinou možnosťou, a vedeli chodiť a čakanie bude trvať dlho.

The World Cup Rugby sa zhodovalo s prevýšením a návštevníkmi Jeremy Corbyn je na úvod hry si zrejme myslela, že je to presne to, prečo železnice sa bude renationalised.


Rýchlosť, s akou First Great Western - v protiklade k ich vlakov smerujúcich do Írska a Kanady v Cardiff - ospravedlnil sa za podcenenie Rugby World Cup dopyt navrhol, že hovoriť o renacionalizácie dosiahol zasadacej miestnosti príliš. Školenia a rokovania s skrumáži nie je len záležitosťou rugby tímy roku 2015.

Druhá skvelý zvuk bol vypískán z Richieho.Nový Zéland nie je divu, že nevidel legrační stranu Stávk ové bonusy Unibet vysmievaní McCaw vo Wembley. Ale bola to sranda, spájanie Anglicka a Argentíny vo hlasy-cez-the-atlantickej okamihu spolupatričnosti na úkor All Black kapitána. Bolo to znalecky upozornil jibe na to, čo bolo po krídle vpred tretiu žltú kartu v 142 stretnutiach. Richie dostane preč s bremenami, bol návrh, a on bol nabbed nakoniec.

Možno boli chytili viac rozhodcom, Wayne Barnes. Nepodarí odísť 10 metrov z priameho voľného kopu alebo trest je automatický žltý; podraziť súpera je jedným z tabu športu, prípadne si zaslúži rovné červené.Ak chcete mať žltý umocnený žltá / červená a skončiť s iba žltú bolo šťastie prestávka na Richieho. Nebolo to prvýkrát, Wembley dav mohol byť pridaný - keby neboli príliš zaneprázdnený vypískán. Facebook Twitter Pinterest anglickí fanúšikovia zamiešať z Twickenham stanice: nový volebný obvod pre železničné renacionalizácie? Fotografie: Steven Paston / PA

To ukazuje, ako rugby mozog McCaw má stále. Ako veľmi múdry - a ako presciently podlízavo - o ňom povedať pred týmto turnajom, ktorý Barnes, doteraz vyhodnotiť na verejný nepriateľ No1 v NZ za to, ako naložil s New Zealand, France štvrťfinále v roku 2007, bol vrchol chlap. Celá Wembley interakcia bola sranda, ale to bolo tiež kompliment, podivne zaplatené.Každý čo mu vtáka si prial, aby mal hráč, ktorý by mohol dostať preč s toľko v priebehu rokov.

To bolo turnaj TMO. Svetový pohár Rugby už potrebuje prehodnotiť svoj časový rámec. Harmonogram, ktorý robil Japonsko idú z Brightonu do Gloucesteru - z Južnej Afriky do Škótska - v priestore štyroch dní je nespravodlivé. Je to rovnaké pre každý tím v bazéne B, ale nedostatok slušné odpočinku urobil opakovanie najväčších rozrušenie v histórii ragby nemožné.

Ak chcete rozšíriť turnaj je ťažké. Rugby sa deje na všetkých úrovniach a e xistujú domáce sezón byť obnovená po tom, čo turnaj je hotovo.Správnych radách všetkých týchto líg vám povie, že to je úplne nemožné, aby obetovať žiadne ďalšie týždne svojich sezón Svetového pohára. V žiadnom prípade - pokiaľ nie je, samozrejme, tam je viac peňazí dať na svojom stole. Moje riešenie na zvýšenie hotovosti by bolo spustiť bleskovej "správy od našich sponzorov" v prestávkach TMO, mini-reklamy, zatiaľ čo dôstojník vo vysielacom kamiónu rozhoduje uhol, ktorý najlepšie vyhovuje ich judikátu. Je to ten typ relácie, ktorý by mohol apelovať na Specsavers alebo súkromných väzníc.

Zatiaľ nedošlo k trojmiestny skóre na tabuli. Nový Zéland, Írsko a Wales hit 50 v prvom týždni, ale štyri-try bonusový bod sa zdá, že pracuje ako brzda poníženie. Netreba trieť nič.To najhoršie ešte len príde, s únavou vyberá svoju daň na zraniteľné stranách. Tieto pokusy mohol prúdiť do troch týždňov .

Čo iné by mohlo vyvíjať? Je ťažké pochopiť, Richie podľahol Svetového pohára únave a opakovať to, čo on volal jeho "nemý" akt, ale predstavte si zvuk, keď jeho top-chlap kamarát musel bin ho znova. Inde sú dlhé fronty cúral k Twickenham stanici môže stratiť svoj zmysel pre humor a trpezlivosť a návštevníci Najhorší prípad môže vojsť do dejín ako hnutie, ktoré poháňané železnice späť do verejného vlastníctva ešte pred koncom októbra.

Unibet stávkovanie live

Ingen kommentarer:

Send en kommentar