lørdag den 15. april 2017

Vysoká škola misa hry sú plazivej nebezpečne blízko priepasti

Keď ste ma so zaviazanými očami - putá na jednej strane Weed Eater na druhej strane - som sa pýtať. Nie je to peep.

Ak šepkal sladké nič mi do ucha, dych tak horúce, ako sa Shreveport lete, o Famous Idaho zemiaky a koncom decembra v Detroite, uhryzol som. Keď sa predstavil mená ako Belk a Zaxby je a BBVA Compass a TicketCity, privítal som ich pohľad neviditeľné, do svojho jesenného objatia. Keď sa mi prehnala na Bahamy a dal mi Central Michigan a na srdci Dallase a dal mi UNLV, nikdy som si sťažoval, nezakolísal, nikdy nespýtal prečo.

Ale toto? To je niečo iné. Keď sa mrmlať a nariekať a pokračovať ďalej a ďalej o tom, ako zle Chcete 5-7 Nebraska tím, je mi ľúto, miska hry.Zaviazanými očami prichádza off.Is NCAA nerobí dosť pre ochranu koľaj futbalistov z otrasu mozgu? Čítajte viac

Collegiate misy sú v tom najlepšom, zo svojej podstaty a beznádejne zastaraný, odkaz na dobrej ole dni a dobré ole chlapci, jeden z posledných pupočnej šnúry po okázalosti, nádhera a subjektivite, do doby, pri novinových reportérov (a amerických prezidentov) určuje národné majstrami, keď regionálne predsudky a cigary nasiaknuté, back-izbový politikárčenie boli považované za súčasť bežnej a kúzlo.To je najviac anachronický z NCAA lodnej anachronizmom, športového ekvivalent volebnej vysokej školy, jeden horúci neporiadok hlúpe, keď zábavné, dobre mienený akési hlúpe.

Ale aj hlúpe má vyklápanie bod, a my sme plazivej nebezpečne blízko priepasti. V roku 1995 bolo 18 tak postseason jednorazových. V roku 2005 bolo 28. Teraz existuje 40 -. 40 hier, 40 víťazov, 40 trofejí a 80 sl oty na vyplnenie

Futbal Bowl Subdivision má 127 plne neodňateľné členmi, čo znamená 62,9% všetkých programy FBS dosiahne playoffs.Ak to vyzerá ako peklo veľa, to je: prijať, že pomer a aplikovať ich veľkým americkým štyri profesionálne športové ligy, napríklad, a NFL by musel otvoriť svoje play-off až 20 tímov namiesto súčasných 12; NBA a NHL, 19 klubov namiesto 16; MLB, 19 franšízy namiesto 10 rokov.

Ako sme sa sem dostali? Vinu dereguláciu. Obviňovať ESPN, vysielaného obra, ktorý začal milovať misy natoľko, že teraz beží 13 z nich.


Viniť konferencie Power 5 pre hromadenie televízne peniaze a moc. Obviňovať ostatných konferencie pre odpoveď na vyššie uvedenú Power 5 zakódovaním napchať svoje tímy do nového nadbytku zásypu misy.Máme tu, pretože žiadny komisár liga chce ic h príslušné programy, ktoré budú vynechané strany 6-6, alebo neba chráň, 7-5, aj keď to znamená hrať v páse obchodaku parkovisko spravodlivý západ Pensacola.

A teraz dokonca misa obhajcovi - povedal, písanie jednou rukou, druhá vyrástla v viny - sú na pokraji ísť celú Charlton Heston na konci Planéta ľudoopov, búšenie piesok vo frustrácii, uvažoval v prípade, že maniakov konečne, naozaj to urobil. Ako v nedeľu, 71 programov FBS boli "misa oprávnené," čo získal najmenej šesť víťazstiev zo 12-herné harmonogramu. Ísť do víkendu, existuje 14 tímov, ktoré zostávajú jedno víťazstvo od hotela.

, ktorá opúšťa deväť slotov doľava a lomenia rukami.Spústy a spústy ručné žmýkanie. V posledných dvoch desaťročiach, len jeden tím, 2001 North Texas Mean Green, ktorý sa objavil v miske hre iba s piatimi víťazstvami na jeho knihy, a stalo sa tak vďaka Slnku Belt konferencie pravidelné sezónu šampionátu - to všetko päť jej výhry boli proti ligy opozícii - a vzdanie NCAA.V roku 2015-16, zostáva možnosť viacnásobných Mean zelených zrútilo stranu, pre žiadny iný dôvod, než dodávky 6-6 možností stať sa vyčerpaný.

Konferenčný hovor je údajne naplánovaný tento týždeň medzi členmi zvláštny dohľad výbor NCAA určiť, a nie sme si srandu, ako sa s konečnou platnosťou určiť relatívne posezónne prednosti programov s 5-7 záznamov alebo horšie, krém z najväčších svetových vankúš boja.

z samozrejme, obleky do značnej miery to urobil sám.V lete roku 2012, odvolací NCAA rady prišiel s multi-stupňová tiebreaker systému určiť, ako by mohli byť miska hry naplnená v mimoriadnych situáciách:

1) 6-6 tím víťazstvom cez pododdelenia programu vo futbale;

2) 6-6 tím s dvoma víťazstvami FCS;

3) 6-7 tím, ktorý stráca svoju konferenčné hru majstrovstvá;

4) 6-7 tím, ktorý hral 13-plán hry si, ako na Havaji, alebo tímy, ktoré sa zhodujú hrať na Havaji.

5) FCS tímy v poslednom roku dva -rok FBS "prechodné" stave, tak dlho, kým nemajú stráca záznam.

6) 5-7 tím s najvyšším piatimi Academic Progress sadzba (APR) skóre, pričom 5-7 tímy zaradil pre výber potom o ich relatívnej APR;

7) 5-7 tím s získavať programu, ktorý bol raz člen Big 12;

8) a 5-7 tím výhrou nad programom, ktorý bol kedysi členom Veľkého východu;

9) 5-7 tím, ktorý môže predstavovať vzdanie sa spoločne podpísali Donald Trump a Berne Tj. Sanders

OK, OK, si nás dostal - posledné tri sú falošné.Ale prvý šesť nie sú. A veľký šok sa misy, ligy a NCAA údajne nie sú na rovnakej stránke ako ako spravovať No6 na zozname. To znamená, že konferenčný hovor.

Čím viac rozumné riešenie, samozrejme, by bolo stanoviť hornú hranicu počtu hier, obdobie, a pre zakrytie to pov edať, 50% súčasného členstva FBS v danom okamihu, valivé číslo, zaokrúhli nahor, ktorý predstavuje rastúce bazéna. Pre rok 2015, to je 64 slotov, alebo 32 súťaží. Ak je váš obľúbený 6-6 banda stane cut, dobre, ťažké petúnie.

V opačnom prípade, kedy má skončiť šialenstvo? Tento nový-pre-2015 Cure misa bola vytvorená s cieľom zvýšiť peniaze a informovanosť smerom k Breast Cancer Research Foundation, z ktorých každý je ušľachtilý a čestný.Je to tiež tretí misa hra sa bude konať v Citrus Bowl cez rozpätie jedného mesiaca, čo je kompletný prezbrojenie. Viac šialenstvo: najmenej osem ďalších súťažiach dosiahli štádia rysovaciu dosku v posledných piatich rokoch, podľa rôznych správ z médií, od lokalitách as známe ako Little Rock, do Toronto (ktorý hostil medzinárodnú misa od 2007-2010), v Írsku a Dubaj. Cornhusker fanúšikovia pôjde na koniec sveta pre svoje milované Big Red, ale oni by cestovať masovo do Perzského zálivu sa pozerať 5-7 Nebraska vziať na 5-7 Missouri?

Keď ste analýze zaslúži i neznámych interpretov, to nie je hlúpy už; je to hlúpy. Štyridsať víťazov je čertovsky veľa. Nepriateľom to vedia. Hlboko dole, milovníci to vedia taky.Nie je to s nami, miska hry. Bet365-Podrobnosti tu To si ty.

Bet365-Okamžitý bonus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar