mandag den 17. april 2017

Vzostup a vzostup Exeter kontrastuje s zvedavý pádom Northampton

win

Exeter Chiefs 'cez Clermont bol príbeh kolesá pre mňa. Pred tromi rokmi stratili 46-12 doma k rovnakým súperom, ale minulú sobotu vyhrali svietidlo 31-14. Oni outmuscled Clermont okolo okraji a držal ich v skrumáži, ktoré sú významné úspechy, a oni používali túto silu ako základ pre prehrávanie so slobodou a enthusiasm.Thomas Waldrom vedie Exeter do bodu výhre bonusového cez Clermont Auvergne Čítajte viac

dôveru a ambície boku Roba Baxter sú fenomenálne, ako bol ich schopnosť rýchlo sa učiť po otvorení ich európskej kampane v tejto sezóne s porážkou na Ospreys.Oni sa vyvinuli a lepší každým rokom, a to je dôkazom veľkého prácu Baxter a jeho tím tré nerov, najmä útok trénera Ali Chéfera robia. História hovorí, že sa bude bojovať v Clermont, kde oni prehrali spiatočnej prípravok pred tromi rokmi 46-3, ale som zdráhajú dať limit na to, čo môžu dosiahnuť.

Opak do Exeteri v okamihu, kedy sú Northampton. Kým Baxter sa zdá mať možnosť získať čo najviac z každého hráča, Svätí bojujú a oni zle zobrazené v ich 33-3 porážke Racing 92 minulú sobotu. Vo svojom chrbte George North zmizol, Ben Foden vyzerá tieň seba a Luther Burrell sa zdá, že sa snažia príliš tvrdý.Tieto big-name hráči sa nevykonáva - Tom Stephenson vyzerala čo najlepšie chrbtom Racing a je mu ešte len 21

Je to podobný príbeh so svojimi útočníkmi .. Tom Wood a Dylan Hartley chýbali proti Racing, ale vysoko postavených umelci taký ako Victor Matfield, Courtney Lawes a Kieran Brookes potreba dať nejaké vedenie a nezdalo moci. 23-ročný Teimana Harrison bol ich najlepší útočník a čato u ich kvalite, ktorá je neprijateľná. Oni sú v podstate vždy, ak sa môžu obrátiť veci koleso v piatok večer a oni budú potrebovať nejakú reakciu od svojich popredných mužov. Nevideli sme moc v tejto sezóne, podľa ktorých budeme vidieť jeden.

riaditeľ osieho ragby, Dai Young, povedal, že trochu prestrelil.Je zrejmé, že dostal bilancia miesto v ich veľké víťazstvo proti Toulone a Leinster ale mierne stratil proti Bath. Young bol kúsavý jeho boku, pretože mali dosť príležitostí vyhrať zápas, ale to je pre mňa si myslí, že môžu ešte robiť v Bathe v sobotu, čo by dal ich späť do pole position.

Leinster boli dosť bezzubý v porážku Toulone a postrádal výkon bez Sean O'Brien, a je jasné, že nie sú sila staré. Takže kladie kúpeľa a osy víťazstvo proti nim do nejakého kontextu. Nie som dojem Toulone, a to buď, ktorí majú nadbytok energie.Majú kvalitu obrátiť veci okolo, ale myslím, že majú dva kon krétne problémy:., Ktoré neboli nahradené Ali Williamsa linka-von alebo Carl Hayman vo skrumáži

Majú rad linka-von skokanov v Samu Manoa Romain Taofifénua, Duane Vermeulen, Steffon Armitage a Mamuka Gorgodze ale nikto je obzvlášť dobrý v rozbieha. Ich mlyn je obrovský, ale to je v čele Matt Stevens, veľmi slušné hráča, ale tá, ktorej najlepšie dni za sebou. Potom, čo odišiel z Hayman Stevens, že už majú prevahu oni sú zvyknutí.

Toulon mohol ešte na tlačidlo, pretože ich kvalita je nepopierateľný, ale myslím, že víťazi Kúpele V osy majú reálnu šancu zálievky vyzerala impozantný bazén.Obaja majú Toulon (v prípade Bath dvakrát, pretože ich prvý zápas bol odložený po teroristickom útoku v Paríži) a Leinster, aby prišiel a ja si nemyslím, že by sa mali obávať buď na základe toho, čo sme doteraz videli.

Saracéni a Leicester by mali mať vôbec nič báť, a ak obidva vyhrať tento víkend s� � tak dobré, ako prejsť. Saracéni určite získať päť bodov pred Oyonnax v sobotu a bude im robiť.Ak Leicester porazil Munster na Welford Road v nedeľu majú skutočne kvalifikovaní, pretože budú určite poraziť Treviso next up.

Hrozba z keltskom spolku sa zdá bezvýznamný v tejto sezóne, a nevidím Munster dostať vôbec nič Welford Road po prehre s tigrami doma, čo by malo znamenať Monsieur Garcés dohliada šťastný koniec šťastný víkend pre anglických klubov.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar